Lexilogos латиница у ћирилицу:

0 Comments

Lexilogos је вишејезична платформа. Гугл није увек могао бити решење за ове захтевне проблеме транслитерације. Такође има особину транслитерације од латинице до ћирилице. Пружа инклузивни сет светских језика који учење и проучавање језика чини флексибилним за сваког СЛОВЕНСКОГ или НЕСЛОВЕНСКОГ појединца. Такође има странице на француском језику које нуде и енглески и француски речник. У енглеском речнику: нуди речник више од 150 језика. Са албанског на ЗУЛУ или са латинице на ћирилицу, помоћу алата за превођење на мрежи, а ми прелиставамо алате за превођење који преводе у једноставне реченице.

 

 

У француском речнику:

 

  1. Абецеде; даје вишејезичне тастатуре Online Konvertor teksta за абецеду на свим језицима. Симболи, кодови и фонетика на свим језицима. Бугарска абецеда на латиницу, латиница на ћирилицу, ћирилица на латиницу, латиница на руски и руски на латиницу и обрнуто, овај систем дозвољава све врсте конверзија
  2. Етимологија пружа индоевропске етимологије кроз угледна истраживања која су урадили највиши рангирани ресурси, попут универзитета ТЕКСАС. Обухвата грчку, латинску, руску и шпанску етимологију .

III. Презимена: речници презимена нуде порекло презимена, дистрибуцију презимена и популарна презимена. Даје најстарија и прва имена на датом језику. Кроз студије презимена могли бисте да одлучите и о предстојећим презименима.

  1. Топонимија: порекло древних и модерних имена места. Речник који нуди уобичајена имена топонимије која се користе на одређеним местима са одређеним преовлађујућим језицима.
  2. Уметност: Уметност, скулптуре и слике воде нас до наслеђа. Музејске збирке и познати уметник су кључни извори наслеђа. Лекилогос пружа интернетске колекције тема и дела сликара и уметника.
  3. Астрономија такође се назива и „небеске карте језика“, кроз енциклопедију астрономије; можете добити небеске карте или небеске мапе различитих земаља са променама у складу са временом и садашњим стандардима.

VII. Календар: говорећи сатови на латиници и ћирилици. Одређени празници, празнични дани, честитке, дани мајки и израчунавање дана.

VIII. Архива докумената : архиве докумената су пуне отисака, старих фотографија и студија које представљају древну историју повезану са овим језицима.

  1. Заставе: заставе и грбови пружају одељак са заставама свих земаља са значењем и историјом застава.
  2. Рукописи: рукописи или старе скрипте и књиге са осветљењима која означавају уметност, а минијатуре додају обожаватеље у рукописима. Палеографија, теме рукописа и старе књиге доступне су на локацији лексилогос.
  3. Наслеђе: баштина је збирка културних и националних места. Обухвата наслеђе руског, римског, свих словенских и несловенских региона света.

XII. Филозофија: просветљује филозофију неке земље и њени филозофи нам говоре студије језика.

XIII. Религија: Јудаизам. Хришћанство, ислам, будизам, православље ово су уобичајене религије у свету. Ове религије показују осећања људи.

XIV. Текст песама:превод међународних и познатих песама